Verzenden en betalen


Bestellingen  voor 12.00 uur geplaatst en betaald per Ideal worden nog dezelfde dag verzonden en de volgende werkdag bezorgd.


Betalen kan via Ideal, snel en veilig. U kunt het te betalen bedrag ook rechtstreeks overmaken. U krijgt dan een bevestiging van de bestelling en de benodigde bankgegevens. Wij reserveren dan de bestelde goederen voor u gedurende 7 dagen totdat de betaling is ontvangen.

 

Verzendkosten:
Wolkewietje Speelgoed bezorgt gratis in Appingedam en voor UMCG PV-leden gratis binnen het UMCG Groningen.
Overige bestellingen worden verzonden via Post NL of DPD.


Verzendkosten Nederland:   tot 10 kg    .  =  € 5,75
Toeslag Waddeneilanden:                         =  € 7,50
Verzendkosten Belgie:          tot 10 kg.      =  € 9,95

Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden. Graag even telefonisch een afspraak maken. telefoonnummer: 0624984498
 
 

Retourneren

 

U heeft 14 dagen de tijd na ontvangst van de bestelling om te beslissen of u het artikel wilt behouden. Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Wilt u het artikel retourneren - kan zonder opgaaf van reden- dan dient u binnen deze termijn een mail te sturen met uw mededeling van retour naar info@wolkewietjespeelgoed.nl.

 

Na de aanmelding van retour krijgt de klant nog 14 dagen de tijd om het artikel daadwerkelijk terug te zenden.

 

Om het artikel te kunnen retourneren moet het product in originele, ongebruikte staat zijn.Ook dient het artikel in de originele, onbeschadigde verpakking zitten zoals u het van ons heeft ontvangen. Ook mag het artikel niet gemonteerd zijn. De originele factuur moet worden bijgevoegd bij de retourzending. 

 

De klant dient te bewijzen dat de geleverde artikelen tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

 

De klant krijgt het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. De kosten van de retourzending zijn voor de klant.

 

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Wolkewietje Speelgoed niet aansprakelijk gesteld kan worden voor het beschadigen of zoekraken van de retour gestuurde artikelen.

 

Indien blijkt dat uw pakket is beschadigdbij ontvangst, dient u daar binnen 3 werkdagen melding van te doen, zowel bij PostNL/DPD als bij Wolkewietje Speelgoed (met vermelding van pakketcode).

 

Artikelen met de naam van het kind en/of artikelen gemaakt in opdracht van de klant kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden, mits het pakket tijdens de verzending is beschadigd.

 

copyright Wolkewietje Speelgoed | Disclaimer