Disclaimer

Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met deze disclaimer.

Wolkewietje Speelgoed kan geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de website.

Het content van de webwinkel mag niet gekopieerd worden en het is niet toegestaan om de website en/of producten te kopiëren.

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid is het mogelijk dat informatie (waaronder prijs en eigenschappen van de artikelen) die op de website staan onvolledig en/of onjuist is. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Wolkewietje Speelgoed is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door de gebruikers van de website via internet worden verzonden. Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waar naar gelinkt wordt.

Alle klantgegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen voor administratieve doeleinden gebruikt. De klantgegevens zullen nimmer aan derden worden verstrekt.

© 2021 Wolkewietje Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel