Retourneren:

 

U heeft 14 dagen de tijd na ontvangst van de bestelling om te beslissen of u het artikel wilt behouden. Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Wilt u het artikel retourneren- kan zonder opgaaf van reden- dan dient u binnen deze termijn een mail te sturen met uw mededeling van retour naar info@wolkewietjespeelgoed.nl. En het artikel terug te zenden binnen deze termijn.

De artikelen worden niet teruggenomen of geruild indien:

- u zelf heeft geprobeerd een gebrek te herstellen of het artikel gemonteerd is.

- de originele verpakking ontbreekt.

- u niet van te voren de retourzending heeft aangemeld bij ons.

De klant dient te bewijzen dat de geleverde artikelen tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld doormiddel van een bewijs van verzending.

De klant krijgt het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits u de artikelen in goede staat retourneert. De kosten voor de retourzending zijn voor de klant.

Retourzendingen zijn voor de risico van de koper. Dit houdt in dat Wolkewietje Speelgoed niet aansprakelijk gesteld kan worden voor het beschadigen of zoekraken van de retour gestuurde artikelen.

Indien blijkt dat uw pakket is beschadigd bij ontvangst, dient u daar binnen 3 werkdagen melding van te doen, zowel bij PostNL /DHL als bij Wolkewietje Speelgoed. (met vermelding van pakketcode).

Artikelen met de naam van het kind en/of artikelen gemaakt in opdracht van de klant kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden, mits het pakket tijdens de verzending is beschadigd.

 

 

© 2021 Wolkewietje Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel