• Muziekdoosje Olifant Giraffe
  Muziekdoosje Olifant Giraffe

  Muziekdoosje met een olifant en een giraffe.

  Muziek: Lullaby van Brahms

  Materiaal: hout

  Afmetingen: 12 x 12 cm

  Leeftijd: vanaf 3 jaar

  Fabrikant: Playwood

  € 15,50
 • Muziek-Byouxdoos IJsbeer
  Muziek-Byouxdoos IJsbeer

  Een prachtig cadeau: een muziekdoos en byouxdoos samen in een doosje. Op de deksel van het muziek byouxdoosje staat een schitterende afbeelding van de ijsbeer. Aan de achterzijde opwinden en als je het doosje opent begint de…

  € 15,95
 • Muziek Byouxdoos Feetjes.
  Muziek Byouxdoos Feetjes.

  Prachtig byouxdoos om je sieraden en andere schatten in op te bergen. Is tevens een muziekdoosje als je de deksel open doet.

  Materiaal: hout

  Afmetingen: 15 x 11,5 x 8,5 cm

  Leeftijd: vanaf 3 jaar

  Fabrikant: Simply

  € 14,95

Er zijn vele soorten muziekdoosjes te vinden. In allerlei soorten, maten en kleuren. Voor de allerkleinsten zijn er muziekdoosjes die tevens een knuffel zijn. Een muziekdoosje en een zachte knuffel zijn prima te combineren. Een knuffel staat geweldig in de kinderkamer en het muziekdoosje in de knuffel kan voor ieder slaapritueel worden gebruikt. De muziekdoosjes hebben een heerlijk zacht wiegeliedje en de herhaling van steeds hetzelfde liedje geeft kinderen vaak een veilig en rustgevend gevoel. Hierdoor is het vaak fijn om te gaan slapen. In het assortiment vind je verschillende muziekdoosjes voor de baby. De meeste muziekdoosjes hebben felle kleuren zodat de aandacht van het kind naar het doosje getrokken wordt. Daarbij is het geluid van het muziekje ook nog bevorderend. De meeste muziekdoosjes zijn voorzien van een trekkoord welke vaak verstopt zit in de knuffel. Bijvoorbeeld: bij het schaap is de staart het koordje. De muziekknuffels zijn van Kathe Kruse en van Egmond Toys. Muziekdoosjes zijn er ook in een kleurrijke, houten uitvoering met bijvoorbeeld dansende dieren of piraten. Hierbij zit het opwindmechanisme aan de onderzijde van het doosje. Boven op het doosje zitten/staan 2 houten figuurtjes die dansen en ronddraaien als het muziekje speelt. Fascinerend om naar te kijken. En om steeds opnieuw te doen. Deze houten muziekdoosjes blijven ook erg leuk als het kind wat ouder is. En ze staan natuurlijk leuk in de kinderkamer. Deze houten muziekdoosjes zijn veelal van de merken New Classic Toys en Simply. In het assortiment vindt u ook byouxdoosjes gecombineerd met een muziekdoosje waarin sieraden of andere kleine spulletjes kunnen. Leuk voor in de kinderkamer.

© 2021 Wolkewietje Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel