• Houten Wissellamp
  Houten Wissellamp

  Met deze houten wissellamp kun je het gehele jaar genieten van de seizoenen. De houten wissellamp heeft 5 afbeeldingen van de 4 seizoenen en eentje van feest. Deze afbeeldingen verwissel je eenvoudig en zijn gemaakt van het…

  € 39,95
 • Nachtlampje Eekhoorn
  Nachtlampje Eekhoorn

  Nachtlampje eekhoorn is een "eye catcher" op iedere kinderkamer en geeft een mooi zacht licht. Het lampje is wit als deze niet aan is.

  Materiaal: -kunststof

  - De lamp wordt geleverd inclusief 3 LR44 batterijen.

  -Het lampje kan…

  € 7,50
 • Nachtlampje Konijn
  Nachtlampje Konijn

  Nachtlampje konijn is een "eye catcher" op iedere kinderkamer en geeft een mooi zacht licht. Het lampje is wit als deze niet aan is.

  Materiaal: -kunststof

  - De lamp wordt geleverd inclusief 3 LR44 batterijen.

  -Het lampje kan…

  € 7,50
 • Heico Nachtlamp Eekhoorn
  Heico Nachtlamp Eekhoorn

  Met deze prachtige Heico nachtlamp eekhoorn, gaat een sprookjeswereld voor je open. In het donker verspreidt de lamp een zacht en diffuus licht. Een nachtlamp om heerlijk bij in slaap te vallen. Aan of uit, de lamp eekhoorn blijft…

  € 45,95

De Heico figuurlamp is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar bij Wolkewietje Speelgoed. De Heico figuurlamp is een sprookjesachtige lamp en geeft een zacht, diffuus licht. De figuurlamp is heel geschikt als nachtlamp. De lamp wordt namelijk niet warm als deze lange tijd aan is. Voor kinderen die een beetje bang zijn in het donker is de Heico figuurlamp dus heel geschikt. Aan- of uit: de Heico figuurlamp is een mooi object in de kinderkamer. Voor iedere kinderkamer is er wel een geschikte Heico figuurlamp te vinden. Ook in een themakamer kom je algauw bij een Heico figuurlamp. Een spookjeskamer met een paddstoellamp of liggend hertje. En wat dacht je van zo'n heerlijke rode aardbei lamp? Konijnen, eekhoorns, schapen, etc. Met een Heico figuurlamp is het licht prima om voor te lezen of om zelf een boek te lezen. Het geeft gezellig licht en voldoende licht om bij te lezen. Een Heico figuurlamp is ambachtelijk gemaakt van FTA laat vrije PVC. De lamp kan tegen een stootje. De Heico figuurlamp is met de hand beschilderd en heeft een Led systeem als verlichting. Hierdoor zal de lamp niet warm worden en is de lamp zeer veilig. De lamp heeft een aan-en uit schakelaar. Dus ben je op zoek naar zowel een lamp als decoratie en als verlichting kies dan een Heico figuurlamp.

I

© 2021 Wolkewietje Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel