• Silhouet Lamp Kerst
  Silhouet Lamp Kerst

  Silhouet/seizoens lamp Kerst

  Handgezaagd en geschilderd silhouet/seizoenslamp in een sprookjesachtig tafereel om te gebruiken in de houten basislamp. Met de silhouet/seizoenslamp beleven de kinderen de wisseling van de seizoenen…

  € 39,95
 • Kerstengel Kaarsje wol
  Kerstengel Kaarsje wol

  Een sprookjesachtig engeltje met in haar handen een klein kaarsje van vilt. Het kerstengeltje is gemaakt van lontwol d.m.v. de wikkel-en naaldvilttechniek.

  Materiaal: -lontwol

  -Het kerstengeltje is voorzien van een draadje zodat…

  € 9,95
 • Kerstengel Ster wol
  Kerstengel Ster wol

  Een sprookjesachtig engeltje met in haar handen een goudkleurige ster van berkentriplex.. Het kerstengeltje is gemaakt van lontwol d.m.v. de wikkel-en naaldvilttechniek.

  Materiaal: -lontwol

  -Het kerstengeltje is voorzien van een…

  € 9,95
 • Kerstengel Hulst wol
  Kerstengel Hulst wol

  Een sprookjesachtig engeltje met in haar handen een hulstblaadje en een goedkleurig belletje. Het kerstengeltje is gemaakt van lontwol d.m.v. de wikkel-en naaldvilttechniek.

  Materiaal: -lontwol

  -Het kerstengeltje is voorzien van…

  € 9,95
 • Engeltje Wol
  Engeltje Wol

  Snoezige engeltjes van schapenwol. Aan de engeltjes zit een visdraadje om het engeltje op te hangen in de kerstboom, voor het raam, aan de lamp, etc. Het engeltje van wolvilt is gemaakt d.m.v. de naaldvilttechniek van schapenwol.…

  € 9,95

Alle seizoensartikelen met betrekking tot alles wat met de kerst te maken heeft, zal u hier vinden. Natuurlijk ook een silhouetlampje met het kerstverhaal. Ook heeft Wolkewietje Speelgoed kerstboomhangers van glas voor in de kerstboom. Natuurlijk zijn deze kerstboomhangers kleurrijk en vrolijk. Een kerstboomhanger van glas is nostalgisch en is voor kinderen eindeloos kijkplezier. Kinderen houden van feesten en rituelen. Samen het huis en de kinderkamer versieren met artikelen van kerst is een sociaal gebeuren en brengt sfeer in huis. Voor de kinderen die een seizoenstafel hebben, zijn er in deze categorie kerst figuren te vinden dei passen bij kerst. Een kerst muis compleet met een kerstboom gemaakt in ons eigen atelier van wolvilt.

© 2021 Wolkewietje Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel