• Tandendoosje met naam Fee fuchsia roze
    Tandendoosje met naam Fee fuchsia roze

    Tandendoosje met naam Fee

    Grappig houten melktandendoosje in de vorm van een fee in de kleur fuchsia roze. In dit houten tandendoosje kun je de eerste tandjes in bewaren. Een tandendoosje met naam is een persoonlijk cadeau voor…

    € 5,95

Als de baby is geboren denken we nog niet snel aan de eerste tandjes en al helemaal niet aan de wisseling van de melktanden. Toch breekt deze tijd vanzelf aan en om de melktanden niet kwijt te raken, is een tandendoosje met naam onmisbaar. Wolkewietje Speelgoed zet de naam van het kind op een melktandendoosje. Het kind heeft dan een dierbaar en persoonlijk doosje.

Een melktandendoosje met naam is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Wat dacht je van een tandendoosje in de vorm van een kleurrijke piraat of fee? Een melktandendoosje is ideaal als kraamcadeautje en wordt nog persoonlijker als je de naam van de baby op het doosje laat zetten. Succes verzekerd bij de jonge ouders. Wat is het leuk om een melktandendoosje in een kraammand te stoppen naast de andere kraamcadeautjes. Of een melktandendoosje in een 10 dagen mand? Het is een cadeautje voor een klein prijsje maar het ziet er o zo mooi uit. Natuurlijk is een melktandendoosje ook geschikt om te geven aan een dierbaar iemand van wie je weet dat zij zwanger is. 

De melktandendoosjes zijn van hout en het deksel is afneembaar d.m.v. de plastic ring. Deze ring klemt in het melktandendoosje. Hierdoor kan de deksel er niet zomaar eraf schieten en kunnen de kleinste handen het tandendoosje niet zomaar open maken.

© 2021 Wolkewietje Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel