• Duwdier Dante de kat
  Duwdier Dante de kat

  Dante de houten kat doet niets liever dan rondrijden met zijn vriendjes. Druk lichtjes op zijn rug eb kijk hoe hij vanzelf vooruit rolt met een kwispelende staart. Zet Dante op een vlakke ondergrond en na zachtjes te duwen op zijn…

  € 24,95
 • Trek Duwstok Grasmaaier
  Trek Duwstok Grasmaaier

  Deze mooie houten trek-en duw stok maakt een grasmaaiergeluid tijdens het licht duwen of trekken. Door de beweging en het geluid stimuleert de trek-en duw stok tot bewegen.

  Materiaal: Hout.

  Afmetingen: 10 x 13,8 x 56,5…

  € 22,75
 • Duwstok Meisje.
  Duwstok Meisje.

  Houten duwstok met een schattig meisje om heerlijk mee te wandelen. Dit speelgoed nodigt het kind uit tot bewegen. De kraaltjes aan de wielen maken geluid tijdens het rijden.

  Materiaal: Hout.

  Afmetingen: Meisje 17 cm. Stok 49…

  € 7,50
 • Bouw Activity Trein
  Bouw Activity Trein

  Een trein in vrolijke kleuren met verschillende vormen en kleuren bouwstenen. Op sommige bouwblokjes zitten gezichten getekend. Stapel de figuurtjes op en de reis kan beginnen. Vooraan zit een trekkoord om gemakkelijk met de trein…

  € 23,95

Leren lopen wordt een stuk leuker met behulp van duw-en trekspeelgoed. Zodra je kind een klein beetje kan lopen is het leuk om samen met een vriendje te lopen. Als het kind net een beetje heeft leren lopen is het uitdagend om niet alleen alleen te lopen maar met duw- en trekspeelgoed. Door middel van een koord trekt uw kind een trekdier achter zich aan. Het is natuurlijk ook leuk om duw-en trekspeelgoed cadeau te geven. Wat dacht je van zo'n leuk trekdier hondje Puppy? Of gezellig op stap met een trekdier rups? Trek-en duwspeelgoed is goed voor de motoriek en nodigt uit tot bewegen. Het is goed voor de oog-handcoordinatie en vaak is trek-en duwspeelgoed nog voorzien van extra speeltjes zoals bijvoorbeeld een kralenspiraal. Ook kan trek-en duwspeelgoed voorzien zijn van geluid. Een leuk extra is de vormenstoof bij de trekdier slak: dit huis draait rond tijdens het lopen en het kan eraf. Waardoor je de verschillende vorm blokjes in de vormenstoof kan stoppen door de passende opening. Je hoeft natuurlijk niet perse te lopen met het duw-en trekspeelgoed. Zittend spelen op de grond kun je er ook goed mee spelen en het duw-en trekspeelgoed laten rijden. De verschillende duwstokken in ons assortiment zijn allemaal van hout omdat dit kwalitatief stevig is en tegen een stootje kan. Wat dacht je van een houten duwstok grasmaaier, duwstok prinses of een duwstok kikker? Deze houten duwstokken duw je tijdens het lopen voor je uit. Vaak zitten hier ook weer extra functies op zoals geluid en/of wiebelen van de figuren. Deze extra functies op het duw-en trekspeelgoed nodigen nog meer uit tot spelen en bewegen.

© 2021 Wolkewietje Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel