• Vormenstoof Rond
  Vormenstoof Rond

  Mooi vormgegeven ronde vormenkooi met 6 verschillende gekleurde vormen. Zoek de juiste opening waardoor de blokjes passen. Goed voor de vormherkenning. Door een stokje omhoog te halen kunnen de blokjes weer uit de vormenkooi. En…

  € 21,95
 • Balansspel Stapelfiguur Piraat
  Balansspel Stapelfiguur Piraat

  Dit 7 delige balansspel en stapelfiguur van een piraat op zijn piratenboot traint de motoriek. Het is een uitdagend spel om steeds voorzichtig de onderdelen op het schip te plaatsen. Pas op! Blijf in balans want anders valt de…

  € 13,95
 • Bouw Activity Trein
  Bouw Activity Trein

  Een trein in vrolijke kleuren met verschillende vormen en kleuren bouwstenen. Op sommige bouwblokjes zitten gezichten getekend. Stapel de figuurtjes op en de reis kan beginnen. Vooraan zit een trekkoord om gemakkelijk met de trein…

  € 23,95
 • Houten Helikopter
  Houten Helikopter

  Stevige houten helicopter met draaibare propeller. Hup, hup en weg is "ie".Fantasieën te over als deze met de hand aangedreven helikopter opstijgt.

  Materiaal: Hout.

  Afmetingen: 12,7 x 8,8 x 6,5 cm.

  Leeftijd: Vanaf 10…

  € 8,95
 • Stapeltoren Jungle
  Stapeltoren Jungle

  Stapeltoren van hardkartonnen kubusvormen met afbeeldingen van jungle dieren. Het geheel zit verpakt in een mooie doos met deksel. Goed voor de ontwikkeling van de motoriek en het ruimtelijk inzicht.

  Materiaal: Hard kartonnen…

  € 18,25
 • Duwdier Dante de kat
  Duwdier Dante de kat

  Dante de houten kat doet niets liever dan rondrijden met zijn vriendjes. Druk lichtjes op zijn rug eb kijk hoe hij vanzelf vooruit rolt met een kwispelende staart. Zet Dante op een vlakke ondergrond en na zachtjes te duwen op zijn…

  € 24,95
 • Trek Duwstok Grasmaaier
  Trek Duwstok Grasmaaier

  Deze mooie houten trek-en duw stok maakt een grasmaaiergeluid tijdens het licht duwen of trekken. Door de beweging en het geluid stimuleert de trek-en duw stok tot bewegen.

  Materiaal: Hout.

  Afmetingen: 10 x 13,8 x 56,5…

  € 22,75
 • Duwstok Meisje.
  Duwstok Meisje.

  Houten duwstok met een schattig meisje om heerlijk mee te wandelen. Dit speelgoed nodigt het kind uit tot bewegen. De kraaltjes aan de wielen maken geluid tijdens het rijden.

  Materiaal: Hout.

  Afmetingen: Meisje 17 cm. Stok 49…

  € 7,50
 • Greentoys Zandwaterset
  Greentoys Zandwaterset

  Greentoys zand waterset met een emmer, schepje, hark en een zandvorm kasteel. Greentoys speelgoed is eco vreindelijk en is gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen.

  Materiaal: -van gerecyclede plastic melkflessen

  -eco…

  € 18,75

In deze categorie vindt u speelgoed voor peuters van 1 tot ongeveer 2 jaar. In deze leeftijdsfase ontwikkeld een peuter de motoriek. Ze kunnen zich nu verplaatsen: kruipen, zich optrekken, klauteren, klimmen, lopen en voorwerpen stapelen. Ze gaan de wereld verkennen. Op deze leeftijd gooien, slaan en slepen peuters nogal eens met speelgoed dus het moet van goede kwaliteit zijn en tegen een stootje kunnen. Ook bij het peuterspeelgoed is de veiligheid van het materiaal belangrijk. Daarbij houden peuters op deze leeftijd van eindeloos herhalen.

© 2021 Wolkewietje Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel