• Knuffeldoekje Olifant
  Knuffeldoekje Olifant

  Baby tutteldoekje olifant

  Een knuffeldoekje olifant om heerlijk mee te knuffelen en te friemelen, voor het voeden en na het voeden. Ontspannend en troostend. Het knuffeldoekje olifant is heerlijk zacht en samen met het olifantje…

  € 13,50 € 6,75
 • Meiya & Alvin- Meiya Knuffeldoekje
  Meiya & Alvin- Meiya Knuffeldoekje

  Baby tutteldoek muis Meiya

  Het muisje Meiya is en heerlijk zacht knuffeldoekje om uren mee te knuffelen, troost te zoeken, te friemelen en mee te slapen. Baby's herkennen en worden al snel gerustgesteld door de vertrouwde geur en…

  € 18,75 € 9,40
 • Sussekind Knuffeldoekje Knoopie Lime
  Sussekind Knuffeldoekje Knoopie Lime

  Baby tutteldoek Sussekind Knoopie

  Een prachtig knuffeldoekje met de naam Knoopie in de kleur lime van badstof. Dit knuffelpopje is heerlijk om mee te knuffelen, te slapen, te troosten en overal mee naar toe te nemen.

  Het…

  € 7,95 € 4,00
 • Sussekind Knuffeldoekje Knoopie Oranje.
  Sussekind Knuffeldoekje Knoopie Oranje.

  Baby tutteldoek Sussekind Knoopie

  Een prachtig knuffeldoekje met de naam Knoopie in de kleur oranje van badstof. Dit knuffelpopje is heerlijk om mee te knuffelen, te slapen, te troosten en overal mee naar toe te nemen.

  Het…

  € 7,95 € 4,00

In de eerste 3 maanden lijkt het wel of de baby nog niet veel meer doet dan eten en slapen. Maar vergis je niet. De baby maakt wel degelijk kennis met de wereld. Deze kennismaking gebeurd vooral door te kijken, luisteren en voelen. Een knuffeldoekje biedt troost en geborgenheid in deze nieuwe omgeving. Draag het knuffeldoekje af en toe op je blote huid zodat het knuffeldoekje jouw geur aanneemt. Iedere baby of peuter heeft vaak een favoriet knuffeldoekje. Een knuffeldoekje biedt de baby en peuter veiligheid, geurherkenning en troost. Knuffeldoekjes moeten van zachte materialen zijn en natuurlijk veilig voor uw kind. De knuffeldoekjes zijn vaak wasbaar op 30 graden. De felle kleuren spreken de baby vaak aan waardoor het kind grijpt naar het doekje. Sommige knuffeldoekjes hebben verschillende stofjes waardoor de tastzin zal worden gestimuleerd. Ook zijn sommige doekjes voorzien van activity zoals knispergeluidjes en bijtfuncties voor de eerste tandjes. Alle doekjes zijn geschikt vanaf 0 maanden. Door de zachte uitstraling en de vertederende uitwerking is het uitermate geschikt als kraamkado. Een knuffeldoekje is een leuke aanvulling in een kraammand. De knuffeldoekjes van het merk Egmond Toys bestaan uit een doekje met daarin een klein knuffeltje. Deze knuffeldoekje genaamd Dou Dou doekjes zijn zeer zacht en in het knuffeldoekje zit een gat waar het knuffeltje doorheen kan. Erg leuk om kiekeboe te spelen. Ook in ons assortiment de sussekind knuffeldoekjes: een meesleepbeest en bobbel. Deze knuffeldoekjes zijn gemaakt van "nickey-velours" of badstof. Erg zacht en in mooie felle kleuren. De knuffeldoekjes van Sussekind zijn handgemaakt en wasbaar op 30 graden.

 

© 2021 Wolkewietje Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel