Zoek je een cadeautje voor een baby dan zijn kleurrijk en kwalitatief goed speelgoed de kernwoorden bij Wolkewietje Speelgoed. Daarbij is het belangrijk dat speelgoed voor een baby de zintuiglijke ontwikkeling stimuleert en de baby uitdaagt tot spelen.

Een baby die wakker is wil iets te doen hebben, iets naar te kijken, naar te luisteren en naar te grijpen. Denk aan een rammelaar, rollend speelgoed, speelgoed met verschillende geluidjes, activiteitenspeelgoed, etc. Een knuffeldoekje is heerlijk om mee te knuffelen en te friemelen. Een knuffeldoekje geeft vaak troost en veiligheid. Deze troost en veilgheid is ook belangrijk bij het kiezen van een knuffel. Een knuffel is vaak zacht. Je kan ook kiezen voor een muzieknuffel. Een muziekknuffel is een knuffel en een muziekdoosje in 1. Kies je voor een kraammand dan kun je verschillende cadeautjes in de mand doen. Kies voor een kant en klare kraammand of kies een lege mand en vul deze met verschillende cadeautjes.

Wij vinden het belangrijk om een baby of peuter te laten spelen met speelgoed van natuurlijke materialen zoals hout en stof. Deze materialen vind je in de verschillende rammelaars en het speelgoed maar ook speelgoed voor in de box en de wandelwagen. 

 

© 2021 Wolkewietje Speelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel